5

VEJA

Veja
Bij Amigo Schoenen zijn we trots om een prachtige selectie Veja-sneakers aan te bieden. Sinds 2005 creëert Veja sneakers op een andere manier, waarbij sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen worden gecombineerd.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  

Veja gebruikt Braziliaans en Peruaans biologisch katoen voor het canvas en de veters, Amazonisch rubber voor de zolen, en diverse innovatieve materialen die zijn ontworpen met gerecyclede plastic flessen of gerecycled polyester.

Een van de meest opvallende kenmerken van Veja is hun toewijding aan duurzaamheid en ethische productie. Veja-sneakers worden vervaardigd in hoogwaardige fabrieken in Brazilië, waarbij strenge normen voor arbeidsomstandigheden en milieuvoorschriften worden nageleefd.

Bij Amigo Schoenen begrijpen we de waarde van Veja-schoenen en zijn er trots op om ze aan te bieden. Deze sneakers belichamen niet alleen stijl en comfort, maar ook een toewijding aan sociale verantwoordelijkheid en milieubehoud.

Kies voor Veja-schoenen bij Amigo Schoenen en draag bij aan een duurzamere en rechtvaardigere wereld. Voeg een vleugje ethiek en mode toe aan je schoenencollectie met de Veja-collectie bij Amigo Schoenen.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten