5

Vans

Vans

Bij Amigo Schoenen zijn we trots op onze collectie Vans-schoenen. Vans is een merk met een rijke geschiedenis en een iconische status in de wereld van schoenen en skateboards. Het verhaal van Vans begon in 1966 toen de broers Paul en Jim Van Doren, samen met partners Gordon Lee en Serge Delia, de Van Doren Rubber Company oprichtten in Anaheim, Californië.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  • Toon meer
  

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  • Toon meer
  

Een van de meest herkenbare en geliefde schoenen van Vans is de Old Skool, die voor het eerst werd geïntroduceerd als de Vans #36. Deze schoen bracht een revolutie teweeg in de wereld van skateschoenen door geïntegreerde leren delen toe te voegen voor meer stevigheid. De Old Skool was niet alleen innovatief in design, maar introduceerde ook de iconische Vans Sidestripe, oorspronkelijk bekend als de ‘jazz-streep’. Dit kenmerkende designelement is sindsdien een symbool geworden voor het Vans-merk.

Bij Amigo Schoenen begrijpen we de waarde van Vans-schoenen en zijn er trots op om ze aan te bieden. Of je nu een skater bent of gewoon op zoek bent naar comfortabele en stijlvolle schoenen, Vans heeft voor iedereen iets te bieden.

Kies voor Vans-schoenen bij Amigo Schoenen en omarm de erfenis van dit legendarische merk. Voeg een vleugje coolheid en authenticiteit toe aan je garderobe met de Vans-collectie bij Amigo Schoenen.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  • Toon meer