5

TOMS

Toms

Bij Amigo Schoenen bieden we een uitgebreide collectie Toms aan, die niet alleen stijl en comfort belichamen, maar ook een diepgaande sociale impact hebben. Het merk Toms werd in 2006 opgericht door Blake Mycoskie en introduceerde het baanbrekende One for One®-model. Dit model houdt in dat voor elk verkocht paar schoenen een paar schoenen wordt geschonken aan gemeenschappen in behoefte. Deze schenkingen ondersteunen belangrijke programma’s op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en gemeenschapsontwikkeling, wereldwijd.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

  • Toon meer

Maten

  

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

  • Toon meer

Maten

  

De collectie Toms bij Amigo Schoenen omvat verschillende stijlen, variërend van tijdloze klassiekers tot eigentijdse ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse comfortabele schoenen of een relaxte, casual look, Toms heeft de perfecte optie voor jou.

Wat Toms echt onderscheidt, is hun missie om stijlvol schoeisel te combineren met een diepere betekenis. Deze instappers bieden niet alleen comfort en mode, maar dragen ook bij aan het welzijn van gemeenschappen in nood over de hele wereld.

Bij Amigo Schoenen begrijpen we de waarde van Toms en zijn er trots op om ze aan te bieden. Deze schoenen vertegenwoordigen de kracht van filantropie en de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op het leven van anderen.

Kies voor Toms bij Amigo Schoenen en ervaar de perfecte combinatie van mode en maatschappelijke betrokkenheid. Met Toms ben je niet alleen stijlvol, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Ontdek de Toms-collectie bij Amigo Schoenen en voeg een vleugje filantropie toe aan je garderobe.