5

PANAMA JACK

Panama Jack

Bij Amigo Schoenen hebben we een uitgebreide collectie Panama Jack laarzen die duurzaamheid en comfort bieden. Het verhaal van Panama Jack begon vele jaren geleden, toen Antonio Vicente op 23-jarige leeftijd zijn carrière in de schoenenindustrie begon in Elche, Spanje, met zijn eerste fabriek genaamd “La Casita”.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

In 1989 werd het Panama Jack logo voor het eerst gegraveerd op een paar laarzen, en zo begon het avontuur waar jij nu deel van uitmaakt. Panama Jack heeft altijd de lokale productie ondersteund en is trots op het behouden van dezelfde werkplaatsen en toewijding sinds 1989.

De Panama Jack laarzen zijn speciaal ontworpen voor de meest veeleisende wandelaars. Ze maken gebruik van alleen de beste materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook uiterst comfortabel. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of gewoon op zoek bent naar stijlvolle laarzen die lang meegaan, Panama Jack heeft de perfecte optie voor jou.

Bij Amigo Schoenen begrijpen we de waarde van Panama Jack en zijn er trots op om ze aan te bieden. Deze laarzen zijn een investering in duurzaamheid en comfort, en ze zijn perfect geschikt voor diverse buitenactiviteiten. Ontdek de Panama Jack collectie bij Amigo Schoenen en bereid je voor op avonturen in stijl en met vertrouwen.