5

Lazamani

Lazamani, het Nederlandse merk dat al meer dan 30 jaar een toonaangevende positie inneemt in de wereld van schoenmode, biedt bij Amigo schoenen een prachtige collectie slippers. Lazamani slippers combineren vakmanschap met de laatste trends en hebben een onmiskenbare ‘Lazamani-stijl’.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

  • Toon meer

Maten

  

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

  • Toon meer

Maten

  

Het verhaal van Lazamani begon in 1988, en sindsdien hebben ze de wereld van schoenen veroverd door voortdurend de laatste trends te volgen en een unieke stijl te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een trouwe schare fans die dol zijn op de creatieve en eigentijdse ontwerpen van Lazamani.

Een van de redenen waarom Lazamani zo gewaardeerd wordt, is hun langdurige relatie met producenten in landen als Italië, Portugal, Turkije en India. Dankzij deze relaties hebben ze de perfecte balans gevonden tussen vakmanschap en creativiteit. Hierdoor kunnen ze kwalitatief hoogwaardige slippers aanbieden met een onderscheidende stijl.

Bij Amigo schoenen vind je een uitgebreide selectie Lazamani slippers, die zowel elegant als comfortabel zijn. Of je nu op zoek bent naar slippers voor een ontspannen dagje aan het strand of voor een chique zomeravond, Lazamani heeft het allemaal.

Lazamani slippers belichamen de perfecte mix van vakmanschap en mode. Ontdek de collectie vandaag nog bij Amigo schoenen en stap in stijl de zomer tegemoet met Lazamani.