5

Komono

Komono is een merk dat sinds 2009 de wereld van accessoires nieuw leven inblaast met zijn frisse ontwerpen en vooruitstrevende stijl. Dit Belgische merk, opgericht door voormalige professionele snowboarders Anton Janssens en Raf Maes, doorbreekt de conventionele normen en biedt een eigentijdse visie op brillen, horloges en andere accessoires.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

  • Toon meer

Maten

  

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

  • Toon meer

Maten

  

De ontwerpen van Komono zijn geïnspireerd en onderscheiden zich door een verrassend kleurenpalet en een vooruitstrevende esthetiek. Ze brengen de toekomst naar het heden en omarmen experimentatie in hun ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar zonnebrillen, optische brillen, horloges of zelfs skibrillen, Komono heeft voor elk wat wils.

Komono is diepgeworteld in de modewereld van Antwerpen, bekend om zijn radicale en onderscheidende visie. Dit merk maakt avant-gardistische ontwerpen toegankelijk en betaalbaar. Hun grensverleggende creaties worden gedragen door bekende gezichten over de hele wereld en zijn te vinden in toonaangevende conceptstores, warenhuizen, onafhankelijke opticiens en modewinkels.

Bij Amigo Schoenen vind je een ruime selectie Komono zonnebrillen die stijl en innovatie combineren. Of je nu je persoonlijkheid wilt benadrukken of een statement wilt maken, Komono biedt het perfecte accessoire voor iedereen die op zoek is naar stijl en verbeeldingskracht. Ontdek vandaag nog de collectie Komono zonnebrillen bij Amigo Schoenen en omarm de toekomst met deze eigentijdse accessoires.