5

Kangaroos

KangaROOS, het iconische merk dat synoniem staat voor innovatie en stijl, biedt een opvallende collectie sneakers bij Amigo schoenen. De KangaROOS sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar hebben ook een uniek kenmerk dat ze onderscheidt van de rest.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  

In 1979 had de Amerikaanse architect en hardloopliefhebber Robert ‘Bob’ Gamm een baanbrekend idee! Hij ontwikkelde een paar trainingsschoenen met een klein ritssluitingzakje groot genoeg om een lockersleutel en enkele munten in te bewaren terwijl hij rende. Dit innovatieve concept maakte van KangaROOS een pionier in de wereld van sneakers.

Tegen het midden van de jaren 80 had KangaROOS diep gewortelde invloed in de Amerikaanse sportscene. Gamm’s visie groeide uit tot een van de top vijf sportmerken in de VS en werd snel populair in Europa.

Vandaag de dag is KangaROOS een wereldwijd lifestyle merk dat schoeisel, kleding en accessoires verkoopt in meer dan 60 landen. Ondanks deze wereldwijde aanwezigheid blijft het merk trouw aan zijn sportieve erfgoed en blijft het de basisaesthetiek van ontwerp uitdagen, zoals Gamm vele jaren geleden begon.

Bij Amigo schoenen vind je een uitgebreide collectie KangaROOS sneakers die zowel stijlvol als functioneel zijn. Dus, of je nu een fervent sneakerliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets unieks, KangaROOS sneakers zijn de perfecte keuze. Ontdek de collectie vandaag nog bij Amigo schoenen en loop met een innovatieve flair.