5

Hub

Hub sneakers staan niet alleen bekend om hun stijlvolle ontwerpen en comfortabele pasvorm, maar ook om hun toewijding aan duurzaamheid. Bij Hub begrijpen we het belang van verantwoordelijkheid nemen voor onze planeet en daarom gebruiken we gerecyclede materialen in onze producten.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  • Toon meer
  

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  • Toon meer
  

Een van de materialen die ze gebruiken is gerecycled canvas, gemaakt van canvasproductieafval. Dit materiaal is nooit door consumenten gedragen en zou anders als afval zijn weggegooid. Door het te recyclen, verminderen ze de verspilling en geven we het een nieuw leven. Het gebroken witte canvas wordt herkleurd met kleurstof op sojabasis om de gewenste kleuren te bereiken, waardoor het er niet alleen goed uitziet, maar ook goed is voor het milieu.

Daarnaast gebruiken ze 100% gerecycled nylon voor onze sneakers. Dit nylon wordt gemaakt van gerecycled plastic, waarbij bijna een hele waterfles wordt hergebruikt voor elk paar sneakers. Ze vermelden de gerecyclede waarden op de productpagina, zodat je precies kunt zien hoeveel plastic er wordt hergebruikt voor jouw Hub sneakers.

Ten slotte maken ze gebruik van gerecycled rubber voor onze buitenzolen. Dit rubber wordt gemaakt van het afval dat tijdens de productie ontstaat. In plaats van het weg te gooien, verwerken ze het in de nieuwe buitenzool. Momenteel bestaat 10% van onze buitenzool uit gerecycled rubber, en ze onderzoeken manieren om dat percentage te vergroten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Met Hub sneakers kies je niet alleen voor stijl en comfort, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst. Dus waar wacht je nog op? Stap in een paar Hub sneakers, verkrijgbaar bij Amigo schoenen, en loop met trots op schoenen die goed zijn voor jou en de planeet.