5

Hi-Tec

Hi-Tec, het bekende merk voor sneakers, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1974. Oprichter Frank van Wezel begon zijn reis in het dorp Shoeburyness, Engeland, waar zijn passie voor sport hem leidde tot het creëren van een innovatieve, lichtgewicht en direct comfortabele squaschoen.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

Maten

  

In 1981 werd de Hi-Tec Silver Shadow gelanceerd om de hardloopcategorie te veroveren. Dat jaar droeg 23% van de hardlopers in de London Marathon het. De Silver Shadow vestigde zich snel als de best verkochte hardloopschoen van Groot-Brittannië, omdat er eenvoudigweg geen betere allround trainingschoen op de markt was.

Een historisch moment voor Hi-Tec vond plaats toen Nelson Mandela uit de gevangenis in Zuid-Afrika werd vrijgelaten, gekleed in een paar Hi-Tec ACE (court) sneakers. Het merk werd ook officiële schoensponsor van de Wimbledon Tennis Championships.

Hi-Tec zette zijn erfenis voort met de lancering van de premium HTS74-lijn, waarin originele silhouetten werden gecombineerd met moderne technologie. Hierdoor kon Hi-Tec zijn positie als een pionier in de branche handhaven.

Met het streven om de wereld aan te moedigen om naar buiten te gaan en een nieuwe kijk te ervaren, blijft Hi-Tec een favoriet voor avontuurlijke geesten. In 2024 zal Hi-Tec zijn 50-jarig jubileum vieren. Met een geschiedenis van innovatie en comfort blijft Hi-Tec de beste keuze voor Amigo schoenen en iedereen die op zoek is naar stijlvolle en functionele sneakers