5

DWRS LABEL

Als het gaat om modieuze sneakers van hoge kwaliteit, is DWRS Label een naam die je niet kunt negeren. DWRS Label, staat bekend om zijn trendy en duurzame sneakers. Deze sneakers worden in Portugal gemaakt en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van modieuze schoenen en biedt een breed scala aan stijlen voor liefhebbers van sneakers.

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

  • Toon meer

Maten

  

Filter

Merk

Trend

Hoofdkleur

  • Toon meer

Maten

  

Kleurige schoenen van DWRS

Of je nu op zoek bent naar klassieke witte sneakers of een gedurfder statement wilt maken met een opvallende kleur, DWRS Label heeft voor elk wat wils. Deze sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel, wat essentieel is voor lange dagen onderweg.

In samenwerking met gecertificeerde fabrieken in Portugal werken ze er hard aan om de collectie zo duurzaam mogelijk te laten produceren.

De partners daar, maar ook de toeleveranciers, selecteren ze daarom zelf.

Hierdoor zijn de materialen gekwalificeerd en ook steeds vaker gerecycled. Van rest-materialen uit vorige producties laten ze samples maken om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk afval overblijft. Deze rest-materialen zetten ze vervolgens ook in voor toekomstige collecties. Op deze manier streven ze naar ‘zero waste’. Ze stellen de collecties met zorg samen vanuit Nederland, maar monitoren de arbeidsomstandigheden tijdens de bezoeken aan de fabrikanten.

Kortom, DWRS Label, biedt de perfecte combinatie van stijl en comfort in hun sneakers. Dus, als je op zoek bent naar hoogwaardige Nederlandse schoenen die je outfit naar een hoger niveau tillen, dan is DWRS Label de juiste keuze voor jou. Ontdek hun nieuwste collectie en stap in stijl de wereld in met DWRS Label sneakers aan je voeten.