BLACKSTONE

Blackstone, opgericht in 1992, is een Nederlands schoenenmerk van een derde generatie familiebedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1926. Na een rijke historie van leerimport was men toe aan de volgende stap en is er een eigen schoenenlabel opgezet. De eerste schoenen die Blackstone produceerde waren nog echte werkschoenen. Tegenwoordig is het schoenenmerk vooral bekend vanwege de stoere designs en kenmerkende modellen. De schoenen van Blackstone zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

 

Wanneer je Blackstone zegt, kun je in één adem noemen: vakmanschap, hoogwaardige materialen en puur "Dutch Design". De schoenen van het merk herken je aan het gebruik van mooie, unieke, zware leersoorten met een ruige en doorleefde look en voorzien van subtiele details. Bovendien zijn in het winterseizoen de Blackstone schoenen voorzien van een schapenvacht. Zo beschermen ze je voeten onder andere tegen kou en vocht. 

 

Blackstone heeft voor haar reclamecampagnes met een groot aantal BN’ers gewerkt, waaronder Arie Boomsma en actrice Hanna Verboom. Vanwege het stoere karakter van de schoenen is het niet gek dat veel beroemdheden op Blackstone lopen. De schoenen zijn niet alleen mooi, ook qua comfort is Blackstone het ideale merk.

Bewaren

Bewaren

per pagina

per pagina

click here