Betalen

 • Betaalmogelijkheden

  Betalingsmogelijkheden

  Op Amigo.nl kun je op verschillende manieren betalen. Betalen bij Amigo is altijd veilig. Je kunt bij ons betalen met iDeal, Paypal, Afterpay (achteraf betalen na ontvangst van je bestelling), of door een vooruitbetaling per bank te doen.

  iDeal

  iDeal is betalen via internetbankieren. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u met iDEAL betalen. Betalen via iDeal is veilig, snel en gemakkelijk.

  PayPal 


  Het is mogelijk om via PayPal te betalen op Amigo.nl. Na het afronden van je bestelling word je meteen doorgestuurd naar de website van PayPal. Op de website van PayPal kun je, je betaling bevestigen.

  AfterPay 


  Bij Amigo heb je de optie om achteraf te betalen. Afterpay voert dit gehele proces voor Amigo uit. De kosten die in rekening worden gebracht om achteraf te betalen via Afterpay bedragen €0,99. Via Afterpay ontvang je een digitale acceptgiro om de bestelde goederen te betalen. Als je voor het eerst gebruik maakt van Afterpay (nieuwe klant) dan kun je tot een max. bedrag van € 200,- betalen. Ben je al bekend bij Afterpay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,-.

  Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website

  Vooruitbetaling per bank

  Wil je betalen d.m.v. een bankoverschrijving gebruik dan de volgende gegevens:

  Amigo
  Bank: ING Bank
  IBAN: NL57INGB0006169746

  Houd er rekening mee dat een gemiddelde bankoverschrijving 1 - 3 dagen in beslag neemt. Na ontvangst van de volledige betaling op onze rekening zullen de goederen verzonden worden. 

  Neem dan contact op met onze klantenservice:
  E-mail: webshop@amigo.nl of
  Tel.: 085 - 273 51 61.
  Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur. 

click here