blog-test-2

De Lente is in aantocht

Mode trends in de lente 2024, wat te dragen en nog belangrijker welke schoenen? Ik ga je erbij helpen.

1 Opge-short
Bakkers, koks, keramisten en metaalbewerkers, het is tijd om je schorten tevoorschijn te halen! Als we aan workwear denken, komt wellicht het beeld van cargobroeken en jassen met ontelbare zakken naar voren. Maar dit seizoen worden de workwear-items juist geïnspireerd door ambachtelijk vakmanschap.
Maar met welke schoenen stylen?
Dit kan je stylen met een mooie elegante Vagabond ballerina of een chucky boot van Poelman. Voor heren? Styl het met de VEJA sneakers, of de Kangaroos sneakers. Of de nieuwste hotte asics sneakers!

2 Metallics
In 2024 streven we naar overwinning, niet alleen op de Olympische Zomerspelen, maar ook in de glans van winnende metallic kleuren: goud, zilver en brons. Welke van deze drie kleuren de overhand heeft? Dat maakt niet uit; het is een gedeelde eerste plaats.
Met welke schoenen stylen?
Dit kan je stylen met de mooie DWRS Label sneakers als je helemaal gek wilt gaan en wilt opvallen met kleuren. Of de The Hoff Brand sneakers die er helemaal uitknallen. Om het wat rustiger te houden kan je kiezen voor een mooie Dr.martens laars om het toch nog wat stoerder te maken.

3 Polo’s
We verruilen de tanktop voor het poloshirt komende zomer. Geeft elke look een preppy detail die ook wat mannelijk oogt en daarom juist heel mooi combineert met rokken of een casual wijde jeans voor dat interessante contrast. En dus mannen kunnen lekker de oude of nieuwe polo’s uit te kast halen.
Welke schoenen?
Je kan helemaal polo gaan en dan de Polo Ralph Lauren sneakers er bij aan doen om het helemaal golf te maken. Je kan kiezen voor de mooie en helemaal van nu, gaan voor een dunne zool zoals de Puma Palermo sneakers! of om het vrouwelijk te maken een laars van Vagabond. Voor heren? daar kunnen ook de puma sneakers of de polo sneakers voor! Of maak het wat stoerder en trek de dr.martens boots erbij aan!

4 Verknipt en gescheurd
Alsof je door de wolven bent gegrepen, maar luchtig. Denk aan gescheurde topjes of een broek. Een gescheurde jurk of tshirt.
Welke schoenen doe je erbij aan?
Voor vrouwen zou je er sneakers onder kunnen doen voor casual en over sneakers gesproken daar hebben we genoeg van! Je zou het wat stoerder kunnen maken door middel van boots of juist vrouwelijke en doet een hak aan, open of dichte het maakt niet uit. Voor heren? Zou ik zeker de nieuwe New balance kiezen de 610T echt geweldige modellen en super goed te combineren met alles en helemaal in de mode!