Running

Het is eigenlijk wel fijn dat de sneaker nu wordt gezien als een fashion item.
Voorheen werd iemand met sneakers al snel geassocieerd met sport, bijvoorbeeld sportleraar danwel fitnessinstructeur of ‘ah, die zal wel net getraind hebben’. Sportschoenen werden gezien als casual schoeisel tijdens een vrijetijdsbesteding en vooral niet als iets wat je aantrekt naar een sjiek of hip evenement.

Gelukkig hebben onze hedendaagse sneakers bij Amigo die uitstraling al heel lang niet meer. Het is juist trendy om onder een ‘Slick Rick’ pak witte sneakers aan te trekken en onder een maxi skirt staan All Stars of Vans fantastisch. De dagen dat je door de stad wandelt met blaren op je voeten omdat je per se die fantastische stiletto’s onder je jurkje wilde dragen zijn voorbij.

Maar hoe combineer je de hardloopschoen dan?
Hardloopschoenen zijn op veel manieren te combineren, bijvoorbeeld met een skinny jeans voor een sportieve, stoere look. Is jouw stijl juist iets vrouwelijker? De hardloopschoenen zijn ook prima te combineren met jurkjes. Bedenk van te voren waar je de hardloopschoenen mee wilt combineren zodat je de juiste kleur koopt, of ga voor veilig en kies voor een wat neutralere kleur zoals zwart, wit of grijs. Pasteltinten zijn vaak makkelijker te combineren dan zeer uitgesproken kleuren zoals neon geel en roze.

per pagina

per pagina